Maaselan Kone Oy

Listing Results Maaselan Kone Oy

About 19 results and 4 answers.

Hakki Pilke Join the winning team

Maailman parhaat klapikoneet. Hakki Pilke -klapikoneet ovat tunnettuja käytettävyydestään ja luotettavuudestaan. Ne ovat kompakteja tehopakkauksia, joissa yhdistyvät suomalainen koneenrakennustaito ja teollinen muotoilu. Käyttäjän tarpeet, lopputuotteen laatu, korkea tuottavuus ja matalat käyttökustannukset ovat polttopuukoneidemme ...

Show more

See More

Maaselan Kone Oy - Company Profile and News

Maaselaen Kone Oy manufactures and distributes heavy agricultural and forestry machinery, tools, and equipment.

Show more

See More

Maaselan Kone Oy, VALIMOTIE 1 HAAPAJAERVI FI

Maaselan Kone Oy at VALIMOTIE 1 HAAPAJAERVI FI. Find their customers, contact information, and details on 16 shipments.

Show more

See More

Company Maaselän kone

Maaselän Kone Oy on vuonna 1983 perustettu metalliteollisuusyritys, joka toimii Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys on koko historiansa ajan keskittynyt maa- ja metsätalouskoneiden valmistukseen ja markkinointiin tuotemerkkinään Hakki Pilke klapikoneet ja VarmoLift rehunkäsittelylaitteet.

Show more

See More

ari mikkola - parts manager - maaselan kone oy. LinkedIn

Maaselan Kone Oy. Lively district secondary school , centennial college of applied art's and technology. Report this profile Experience parts manager Maaselan Kone Oy. Aug 2006 - Present 14 years 9 months. Haapajärvi, Finland Sales of manufactured parts and machines' (firewood processors) ...

Show more

See More

Maaselän Kone Oy - Vuorenmaa

Maaselän Kone Oy Yritys perustettiin vuonna 1983 ja liikeidea on säilynyt vuosien varrella samana, tekniikka vain on kehittynyt ja yrityskoko kasvanut. Toiminta-ajatuksena on suunnitella, valmistaa ja markkinoida laadukkaita ja toimintavarmoja työkoneita helpottamaan maa-ja metsätalouden töitä.

Show more

See More

Maaselan kone 2XS HD720p - YouTube

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...

Show more

See More

Maaseudun Kone Oy - Vossi Group Oy

Maaseudun Kone Oy valmistaa Valtra traktoreiden turvaohjaamoita noin 10 000 kappaleen vuosivolyymilla. Pitkä ja vahva side sopimusvalmistajana yhteen päämieheen vaatii jatkuvaa tuotannon kehittämistä kilpailukykyisen tuotannon varmistamiseksi. Kauhavalaisyrityksen viimeisimpiin merkittäviin investointeihin kuuluu teräsprofiilien ...

Show more

See More

Maaselän Maatalous Oy

Maaselän Maatalous Oy. Rupontie 2 44800 Pihtipudas. Avoinna Ma-Pe 8.30 - 16.30. Tervetuloa kaupantekoon! ...

Show more

See More

TP Silva Oy Yrityksen tiedot - Taloussanomat

TP Silva Oy. Yrityksen TP Silva Oy liikevaihto oli 8,1 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 59 henkilöä. Liikevaihto laski 31,5 prosenttia. Tilikauden tulos oli -12000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 4,9. Yhtiön omavaraisuusaste oli 23,4 prosenttia. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.

Show more

See More

Maaselän Konetyö Oy Yrityksen tiedot - Taloussanomat

Jan 24, 2005 . Maaselän Konetyö Oy. Yrityksen Maaselän Konetyö Oy liikevaihto oli 917000 euroa 2020 ja työllisti 6 henkilöä. Tilikauden tulos oli 171000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 23,4. Yhtiön omavaraisuusaste oli 94,4 prosenttia. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.

Show more

See More

TP Silva Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

Katso Finder.fi:stä yhtiön TP Silva Oy (0550899-7) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Show more

See More

Maaselän Kone Oy :: Kalastajan Savukoski

Maaselän Kone Oy. Maaselän Kone Oy on vuonna 1983 perustettu metalliteollisuusyritys, joka toimii Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys on koko historiansa ajan keskittynyt maa- ja metsätalouskoneiden valmistukseen ja markkinointiin.

Show more

See More

Maaselan Kone Oy Hakki Pilke 37 Series Log Splitter

Maaselan Kone Oy Hakki Pilke 37 Series Instructions For Assembly, Operation And Maintenance. Download Instructions for assembly, operation and maintenance of Maaselan Kone Oy Hakki Pilke 37 Series Log Splitter for Free or View it Online on All-Guides.com.

Show more

See More

Maaselän Kone Oy LinkedIn

Maaselän Kone Oy | 43 followers on LinkedIn. Manufacturing and selling of firewood processors.

Show more

See More

Maaselän Kone Oy, Valimotie 1 , Y-TUNNUS 0550899-7

Käyntiosoite Valimotie 1 85800 Haapajärvi Suomi. Postiosoite Valimotie 1 85800 Haapajärvi Suomi. Yleistä tietoa Maaselän Kone Oy. Pankkiyhteydet. Nordea. Export area. Keskinen Itä-Eurooppa. Avainhenkilöt Maaselän Kone Oy Lataa johtajien luettelo. Anssi Westerlund.

Show more

See More

Maaselän Kone Oy työpaikkana Kokemuksia ja arviot Tunto

Maaselän Kone Oy työnantajana Yhtiön toimialana on koneiden ja laitteiden kehittely, valmistus ja myynti. Yhtiö voi omistaa, hallita, ostaa, myydä ja vuokrata kiinteistöjä, osakehuoneistoja, osakkeita ja arvopapereita omaan lukuunsa.

Show more

See More

Maaselän Kone – Wikipedia

Maaselän Kone Oy valmistaa ketjusahallisia Hakki Pilke-klapikoneita. TP Silva Oy, edeltäjä Maaselän Kone Oy , on Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva maa- ja metsätalouskoneita valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1984 [1] .

Show more

See More

TP Silva Oy - Taloustiedot Suomen Asiakastieto Oy

TP Silva Oy Yrityksen TP Silva Oy (0550899-7) liikevaihto oli 8,1 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 59 henkilöä. Liikevaihto laski 31,5 %. Liiketoiminnan voitto oli 395 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 4,9 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 23 %. Tarkista tilikauden tulos Yritysanalyysiraportilta tästä. Y-tunnus 0550899-7 Maa Suomi ...

Show more

See More

Frequently Asked Questions

 • Which is the latest version of Hakki Pilke?

  Falcon 35 is the modern version of the wildly popular Hakki Pilke 1X37 firewood processor. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

 • How many Hakki Pilke firewood processors are there?

  Hakki Pilke has sold over 30,000 units in over 35 countries. In the 1990s, model 1X37 revolutionized the firewood industry becoming the world’s most sold firewood processor. Today the Hakki Pilke brand is known for its excellent after-sales services and state of the art performance and reliability.

 • How much power does a Hakki Pilke PTO have?

  Choose from multiple power options: PTO machines for tractors between 25 to 50 hp and Hakki Pilke Power Unit equipped with 21 to 35 hp petrol engine. Inquire for 3-phase electricity options for indoor use.

 • When did Shingu Shoko and Hakki Pilke start?

  The 20-year collaboration between Shingu Shoko Ltd. and Hakki Pilke started in 2001. The relationship has grown over the years, developing into a profound partnership. Hakki Pilke 1X42 was... Hakki Pilke brochure available in 18 different languages! All downloadable documents available in one place.

Have feedback?

If you have any questions, please do not hesitate to ask us.